Auktoriserad serviceverkstad för:

VARFÖR VÄLJA UNICAR?

Vi är den ledande auktoriserade serviceverkstaden i Kungälv för Kia, Hyundai och Mitsubishi. Vi följer alla program och kvalitetskontroller för att kunna leverera bästa möjliga service. Alla våra mekaniker är certifierade för just din bil.

PERSONLIG KONTAKT

Att kunna erbjuda ett personligt bemötande är tidskrävande. Men i slutändan är en bra relation hela skillnaden. När du pratar med oss är du alltid i kontakt med någon som känner både dig och din bil. Våra tekniker står alltid redo att informera och ger dig gärna tips för att din bil ska må så bra som möjligt.

BARA ORIGINALDELAR

På Unicar vet vi att det inte lönar sig att snåla. Inte ens på den minsta komponenten. Delarna vi byter ut och reparerar håller samma höga kvalitet som tillverkaren själv använder. Vi jobbar till 100% med originaldelar.

CERTIFIERADE TEKNIKER

På Unicar jobbar några av de mest välutbildade teknikerna som går att hitta i Sverige. Vi tycker om att ligga i framkant och ser alltid till att vara med på den första genomgången när ny teknik och metoder presenteras. Tack vare att vår grupp med tekniker är så sammansvetsad går ingen kunskap förlorad.

FÅR DET LOV ATT VARA LITE SERVICE? ELLER REPARATION?

DETTA INGÅR ALLTID

På Unicar strävar vi efter att erbjuda våra kunder det lilla extra. Därför är vi väldigt stolta över att kunna erbjuda bl.a. fri lånebil och förbesiktning utan extra kostnad.

FRI LÅNEBIL

Vi erbjuder alla våra kunder en fri lånebil. Det är självklart att du ska kunna ta dig till och från verkstaden utan krångel även när din bil får omvårdnad.

FRI FÖRBESIKTNING

För alla våra Kia-, Hyundai- och Mitsubishikunder erbjuder vi en fri förbesiktning. Det innebär att vi går igenom din bil och kollar att allt är ok innan vi besiktigar den åt dig. Vi hör av oss om något behöver justeras och åtgärdar enligt överenskommelse. Sedan hämtar du en frisk och besiktigad bil.

KOMPLETT ERBJUDANDE FÖR DINA DÄCK

På Unicar kan du både laga, lagra och köpa nya däck till din bil. Vi har ett komplett sortiment och du kan välja ut exakt de egenskaper du vill att ditt däck ska ha.

DAGS FÖR NYA DÄCK?

Vi erbjuder ett komplett sortiment av sommar- och vinterdäck. Hos oss hittar du exakt de däck du behöver till din bil.

DÄCKHOTELL

Vi lagrar och tar hand om dina däck mellan säsongerna. Du slipper tunga lyft och däck som tar mycket plats.

DÄCKBYTE

Passa på att byta däcken hos oss. Det är billigt och går snabbt. Kombinera med vårt däckhotell så sparar du både tid, plats och din rygg.

© Copyright 2022 Unicar Bilservice AB