Auktoriserad serviceverkstad för:

Kia är ett av Sveriges mest sålda bilmärken och har erhållit flertalet utmärkelser både när det kommer till säkerhet och design. Dessutom är andrahandsvärdet högt, och alla modeller kommer med 7 års nybilsgaranti från fabrik.

Varför Kia?

10 övertygande skäl

– Sveriges folkligaste kombi
– Sveriges mest lojala bilägare
– Ett av de mest sålda bilmärkena i Sverige
– Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik
– Högst andrahandsvärde och låg total ägandekostnad

– Pålitlig kvalitet
– Höga säkerhetsresultat i Euro NCAPs tester
– Kia cee’d – en av Sveriges säkraste bilar
– Kia Carens – fem stjärnor och totalt sett bäst i klassen
– Prisbelönt design

7 års nybilsgaranti

Trygghet och bra andrahandsvärde

Hur kan vi erbjuda sju års nybilsgaranti när våra konkurrenter bara ger sina kunder två eller tre år? Bl.a. är Kia ett av de bilmärken som har lägst antal maskinskador*. Det i sin tur är en konsekvens av att vi noggrant övervakar varje del av tillverkningsprocessen i våra fabriker, vi litar på vår kvalitet helt enkelt. Garantin är inte en försäkring du betalar extra för, den gäller från fabrik och följer bilen när den byter ägare. Det är en bidragande orsak till att en begagnad Kia har så bra andrahandsvärde, eftersom det är attraktivt att köpa en bil med garanti kvar.

*(Källa: Länsförsäkringars maskinskaderapport 2011).

Kia Bilförsäkring

Tål att jämföras

De flesta av oss tänker nog att skador och olyckor bara drabbar andra. När vi utvecklade Kia Bilförsäkring tänkte vi tvärtom. Vi utgick från att det omöjliga faktiskt kan hända och vad du som bilägare vill ha i en sådan situation, i fråga om service, trygghet, garantier och ersättning.

Resultatet blev en unik bilförsäkring med villkor, förmåner och mervärden som du inte kan få hos någon annan. Jämför gärna med din nuvarande bilförsäkring här.

Kia-kortet

Dela upp dina bilomkostnader, få 1% bonus på allt du handlar

Du har alltid upp till 60 dagar räntefritt på allt du handlar, och kan välja upp till 4 månader ränte- och betalningsfritt eller upp till 12 månader räntefritt på det du köper hos Kia. Kortet har ingen årsavgift och under de räntefria månaderna utgår inte någon aviseringsavgift. Kortet är ett kreditkort (Mastercard) som gäller på miljontals inköpsställen världen över.

Originalservice

Auktoriserad Kia-verkstad

På Unicar utför vi Kia Originalservice. Vi använder Kia diagnosinstrument som läser av bilens kondition i ett världsomspännande system med uppdateringar och kontroll av komponenter.

Vi använder alltid reservdelar och smörjvätskor i original, och som bevis på genomförd service får du en värdefull Kia Originalservice stämpel i serviceboken – något som även ökar bilens andrahandsvärde. När du lämnar in din bil hos oss på Unicar är den i trygga händer. Våra servicetekniker är specialistutbildade på just din bil genom Kia Akademin.

Vägassistans

Fri assistans i upp till 7 år

När du servar din Kia hos en auktoriserad Kia-verkstad får du inte bara en originalservice av högsta kvalitet på allt från själva utförandet till varje liten reservdel. Du får också automatiskt en kostnadsfri förlängning av KIA ASSISTANS som gäller till nästa servicetillfälle. Ända till den dagen då din bil är 7 år eller har gått 15 000 mil. Det betyder att så länge du låter oss sköta servicen av din bil är vi bara ett telefonsamtal bort. Om du plötsligt inte kan starta bilen, eller blir stående i vägrenen med punktering. Vi tar dig vidare.

Med KIA ASSISTANS får du:

-Service 24 timmar om dygnet.

-Starthjälp och reparation på plats.

-Bärgning till närmaste verkstad, när det behövs.

-Hotell, hyrbil eller hemresa om din bil inte kan repareras samma dag.

-Assistans i nästan hela Europa (se assistansvillkor på kia.se).

Ring +46 770-117 000.

Orignaltillbehör

Extrautrusta din Kia

På Unicar erbjuder vi ett stort sortiment av originaltillbehör, där du enkelt och flexibelt kan skräddarsy din Kia utan att kompromissa med säkerhet eller kvalitet. Dessa är tillverkade med samma höga klassificering som de delar man använder i fabriken vid biltillverkning.

Med Kia originaltillbehör säkerställer du samma säkerhet som delarna från bilarna ur fabrik.

© Copyright 2022 Unicar Bilservice AB