Auktoriserad serviceverkstad för:

Följ servicebokens föreskrifter om regelbundet underhåll så förblir din bil pålitlig och säker. Unicar är en av Hyundais auktoriserade verkstäder och har rätt utrustning, är utbildade för att ta hand om din Hyundai och har tillgång till Hyundai Original reservdelar.

5 års nybilsgaranti

Sveriges mest generösa garantipaket

Hyundai har under sina snart 25 år på den svenska marknaden gått från klarhet till klarhet när det gäller kvalitet och hållbarhet. År efter år hamnar de i topp i internationella kvalitetstester och kundundersökningar. Och vi är inte förvånade. Deras fabriker har bland de hårdaste kvalitetskontrollerna på marknaden, med noggranna inspektioner efter varje arbetsmoment. Dessa kontroller återkommer i varje led ända fram till leveransen då du kör iväg med bilen.

Allt detta gör att de kan erbjuda ett unikt och mycket omfattande garantipaket, med bland annat 5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka och 5 års Vägassistans. Oavsett vilken Hyundai du väljer så kan du se fram emot ett bekymmersfritt bilägande under många år.

Hyundai försäkring

Skräddarsy din försäkring

Med en Hyundai får du som bekant mycket bil för pengarna. Men försäkringen då?
 Hyundai har i samarbete med Folksam tagit fram en skräddarsydd och förmånlig bilförsäkring som passar perfekt till både nya och begagnade Hyundai-bilar. Hyundai Försäkring är en bilförsäkring med extra mycket innehåll.

Hyundaikortet

Det enda kortet du behöver

Gör upplevelsen med din Hyundai ännu bekvämare, ännu förmånligare och ännu mer bekymmersfri tillsammans med Hyundaikortet – ett kort laddat med förmåner skräddarsydda för just dig som Hyundaiägare, så du kan få ut det där lilla extra av din bilkörning. Och med Hyundaikortets förmånliga kreditgräns behöver du inget annat kort. Ansök redan idag!

Originalservice

Vi är experter på Hyundai

Unicar är en auktoriserad Hyundai-verkstad och utför alltid service och reparationer enligt fabrikens senaste rekommendationer. Vi har tillstånd att hantera eventuella garantiarbeten och tekniska uppgraderingar rekommenderade av Hyundai-fabriken i samband med service. Vi kontrollerar också om det finns mjukvaruuppdateringar för din bil och uppdaterar den i så fall med dessa.

Våra certifierade tekniker är specialister på Hyundai, med en omfattande utbildning och kontinuerlig fortbildning. Så fort en ny modell kommer utbildas alla våra tekniker på den. Därför kan du vara säker på att vi till 100 % kan Hyundai.

Vägassistans

Överallt. Dygnet runt.

Målet med Hyundai Assistans är att du ska komma fram så fort som möjligt. I första hand utför och betalar vi nödvändig reparation på plats. Går problemet inte att lösa på plats, får du och ditt ressällskap fortsätta er resa med hyrbil, tåg eller flyg.

Ring dygnet runt: 0771 64 80 10 (+46 771 64 80 10 utanför Sverige).

Hyundai Original

Använd alltid Hyundai Original

Hyundai Originaldelar tillverkas enligt Hyundais specifikationer för att hålla lika hög kvalitet som din bil. Alla originaldelar konstrueras enligt högt ställda kvalitetskrav och genomgår noggranna inspektioner efter varje arbetsmoment. De är grundligt utprovade för att fungera optimalt tillsammans med bilens övriga delar och ge dig högsta säkerhet, livslängd och prestanda.

Som auktoriserad verkstad använder vi Hyundai Original reservdelar.

© Copyright 2022 Unicar Bilservice AB