Auktoriserad serviceverkstad för:

För de flesta är bilen den näst största investeringen i livet efter bostad. Din bil ska ta dig från ena stället till det andra, frakta saker och visst är det väl så att du önskar att den ska kosta så lite som möjligt, starta och gå när du behöver den.

5 års nybilsgaranti

Mitsubishi Motors garanti

Mitsubishi står för hög kvalitet och detta tillsammans med deras omfattande fabriksgarantier ger dig ett enkelt bilägande med god ekonomi.

5 års nybilsgaranti/10.000 mil
5 års Mitsubishi Assistanspaket (MAP)
12 års garanti mot genomrostning
3 års vagnskadegaranti (gäller ej L200)

Mitsubishi Motors försäkring

Var på den säkra sidan

Din Mitsubishi är värd en riktigt bra försäkring. Därför samarbetar de med Trygg-Hansa som är ett stabilt försäkringsbolag med lång erfarenhet. De har en försäkring som är utformad speciellt för Mitsubishibilar och som bland annat kan ge dig hyrbil om din egen inte kan användas efter en skada. Trygg-Hansa är specialister på Mitsubishi och vi är auktoriserad serviceverkstad om din bil skulle få en skada. Därför rekommenderar vi dig att teckna Mitsubishi försäkring hos Trygg-Hansa.

Mitsubishi Motorskortet

Få bonus på alla dina inköp

Mitsubishi Motorskortet är ett av bilbranschens förmånligaste betal-/kreditkort. Med Visakopplingen har du möjlighet att betala på alla ställen där VISA gäller i Sverige och övriga världen. Mitsubishi Motorskortet erbjuder en valfri kredit på upp till 50.000 kr. Målsättningen är att göra det bekvämare och mer ekonomiskt fördelaktigt för dig som Mitsubishiägare.

Service & Support

Auktoriserad Mitsubishi-verkstad

Mitsubishis fordon tillhör de mest välbyggda och pålitliga på marknaden, och de vill vara säkra på att du är skyddad om någonting skulle hända. Det är därför vi på Unicar ingår i ett förstklassigt supportteam och ett verkstads- och vägassistansnät utspritt över hela Europa.

Vägassistans dygnet runt

MAP-vägassistans

Statistiken vad gäller tillförlitlighet är imponerande för Mitsubishfordon, men skulle du någonsin behöva hjälp i händelse av haveriolycka, stöld eller vandalism- så finns vi där, tjugofyra timmar om dygnet, sju dagar i veckan, var du än befinner dig. Ring nedanstående nummer så kommer vi till din hjälp. Du kommer att täckas av Mitsubishis assistanspaket (MAP) så länge din garanti gäller. Du kan också förlänga detta skydd med en MAP-upgrade.

Ring Mitsubishi assistans på telefon 020-23 50 23.
Befinner du dig utomlands ringer du +46 8 655 88 85.

Underhåll och skötsel

Håll din Mitsubishi i gott skick

En allmän servicekontroll maximerar din bils tillförlitlighet, optimala funktionalitet och förhöjer din körkomfort. Under en allmän servicekontroll hos Unicar går man igenom din Mitsubishis alla vitala funktioner. Samtliga vätskenivåer kontrolleras och fylls på. En utbildad Mitsubishitekniker går igenom ungefär 36 st kontrollpunkter (beroende av modell). När servicekontrollen är klar får du ett serviceprotokoll som visar vad som kontrollerats och ev. åtgärdats.

© Copyright 2022 Unicar Bilservice AB