Auktoriserad serviceverkstad för:

Våra tjänster

Vi är den ledande auktoriserade serviceverkstaden i Kungälv för Kia, Hyundai och Mitsubishi. Vi följer alla program och kvalitetskontroller för att kunna leverera bästa möjliga service. Alla våra mekaniker är certifierade för just din bil.

DÄCK

Vi erbjuder ett komplett sortiment av sommar- och vinterdäck. Hos oss hittar du exakt de däck du behöver till din bil. Kombinera med vårt däckhotell så sparar du både tid, plats och din rygg.

VINDRUTOR

Vi lagar gärna stenskott innan det går så långt som att de växer till en spricka. Men ibland finns det inget mer att göra än att byta vindrutan. På Unicar byter vi rutor på Kia, Hyundai och Mitsubishi.

MASKINSKADOR

På Unicar erbjuder vi hjälp även med svåra maskinskador. Förutom reguljär service, oljebyten osv kan vi även reparera din motor om den mot förmodan skulle gå sönder.

Vi har ett komplett erbjudande för dina däck

På Unicar kan du både laga, lagra och köpa nya däck till din bil. Vi har ett komplett sortiment och du kan välja ut exakt de egenskaper du vill att ditt däck ska ha.

DAGS FÖR NYA DÄCK?

Vi erbjuder ett komplett sortiment av sommar- och vinterdäck. Hos oss hittar du exakt de däck du behöver till din bil.

DÄCKHOTELL

Vi lagrar och tar hand om dina däck mellan säsongerna. Du slipper tunga lyft och däck som tar mycket plats.

DÄCKBYTE

Passa på att byta däcken hos oss. Det är billigt och går snabbt. Kombinera med vårt däckhotell så sparar du både tid, plats och din rygg.

Skadad vindruta?

Om det inte finns något annat val än att byta vindruta är du varmt välkommen in till oss på Unicar. Vi byter vindrutor på alla Kia, Hyundai och Mitsubishi. Hos oss finns kompetensen att byta vindruta på ett fackmannamässigt sätt.

VI LAGAR STENSKOTT

Vi lagar gärna stenskott innan det går så långt som att de växer till en spricka. Men ibland finns det inget mer att göra än att byta vindrutan. På Unicar byter vi rutor på Kia, Hyundai och Mitsubishi.

KAMEROR & SENSORER

Det är inte alltid bara att byta till första bästa vindruta, utan det ska stämma med ev. sensorer och kameror. Vi har möjlighet att byta alla typer av vindrutor samt kalibrera dessa.

VIKTIGT MED FRI SIKT

Kom in till oss så snart du märker att du fått ett stenskott eller spricka. Vi tar reda på den bästa metoden för att laga din vindruta. Det är viktigt att du kan köra din bil utan skador som stör sikten.

Maskinskador

På Unicar erbjuder vi hjälp även med svåra maskinskador. Förutom reguljär service, oljebyten osv kan vi även reparera din motor om den mot förmodan skulle gå sönder.

MOTORSTOPP

På Unicar erbjuder vi hjälp även med svåra maskinskador. Förutom reguljär service, oljebyten osv kan vi även reparera din motor om den mot förmodan skulle gå sönder.

ORIGINALDELAR

Våra välutbildade mekaniker tar väl hand om din bil och vi använder såklart enbart originaldelar när vi behöver reparera eller byta ut någon komponent.

CERTIFIERADE MEKANIKER

På Unicar jobbar några av de mest välutbildade teknikerna som går att hitta i Sverige. Vi tycker om att ligga i framkant och ser alltid till att vara med på den första genomgången när ny teknik och metoder presenteras.

Detta ingår alltid

På Unicar strävar vi efter att erbjuda våra kunder det lilla extra. Därför är vi väldigt stolta över att kunna erbjuda bl.a. fri lånebil, utvändig tvätt och förbesiktning utan extra kostnad.

FRI LÅNEBIL

Vi erbjuder alla våra kunder en fri lånebil. Det är självklart att du ska kunna ta dig till och från verkstaden utan krångel även när din bil får omvårdnad.

FRI FÖRBESIKTNING

För alla våra Kia-, Hyundai- och Mitsubishikunder erbjuder vi en fri förbesiktning. Det innebär att vi går igenom din bil och kollar att allt är ok innan vi besiktigar den åt dig. Vi hör av oss om något behöver justeras och åtgärdar enligt överenskommelse. Sedan hämtar du en frisk, nytvättad och besiktigad bil.

FRI UTVÄNDIG TVÄTT

Som en extra del i vårt serviceerbjudande lämnar vi alltid tillbaka bilen nytvättad utvändigt till våra kunder.

© Copyright 2022 Unicar Bilservice AB